Пораз код куће

Нови Сад – Нови Пазар 0:3 (0:1)
НОВИ САД: Стадион на Детелинари, гледалаца: 600, судија: Ћерамилац (Београд). Стрелци: Ђалац у 26, 62. и 76. минуту за Нови Пазар.
Жути картони: Јоцић, Балабановић (Нови Сад), Пејовић, Бабић и Каизи (Нови Пазар). Црвени картони: Богуновић (Нови Сад) и Цаковић (Нови Пазар) у 63. минуту.
НОВИ САД: Весић 6, Станковић 6 (од 88. Зоговић -), Симеуновић 6, Јаковљевић 7, Јоцић 6 (од 46. Ђукић 7), Балабановић 6 (од 63. Ракић 6), Кавчић 7, Богуновић 6, Ђоровић 7, Миловац 6, Бајић 7.
НОВИ ПАЗАР: Ђогатовић 8, Пејовић 7, Лотинац 7 (од 76. Вишковић - ), Бабић 7, Продановић 7, Ђалац 9, Кецап 7 (од 71. Селимовић -), Цаковић 8, Каизи 8 (од 88. Пауновић -), Спасојевић 7, Сочинац 7.


Фудбалери Новог Сада поражени су на опроштају од домаћих навијача, а скалп канаринцима узели су фудбалери Новог Пазара, који су предвођени сјајним Милошем Ђалцем, који је постогао сва три поготка, на крају ипак заслужено славили 3:0. Тако је већ виђени суперлигаш од наредне сезоне, а можда и не, покварио славље Новосађана који су, руку на срце, скупо платили бројне промашаје поготово у првих 45 минута када су према приказаној игри били много бољи ривал на терену.
Од првог минута канаринци су кренули офанзивно. Кавчићев продор по левој страни и центаршут, Богуновић није успео да преточи у рано вођство. Котролисани су жуто - плави ситуацију на терену, а најбољу шансу на мечу проспустио је Ђоровић у 9. минуту, када се нашао очи у очи са Ђогатовићем, али је голман Новог Пазара сјајно интервенисао. Водећи погодак за госте, виђен је у 26. минуту. Ђалац је прошао по по десној страни и шутирао из прве, а лопта је завршила под десну пречку за 1:0
У другом полувремену много агресивнија и боља игра фудбалера Новог Пазара, пре свега на средини терена. Као плод теренске иницијативе, виђена су још два поготка и то Ђалца. Свој други гол постигао је главом на центаршут Каизија у 62. минуту, да би у 76. минуту успео да дође и до хет трика. Након продора са десне стране, уследио је јак шут са неким десетак метара, а Весић је немоћно испратио погледом лопту под пречку.
На крају треба споменути да су оба тима остала са десеторицом играча на терену од 63. минута. У иначе фер и коретној утакмици, дошло је до кошкања након једног безазленог прекида, а судија Ћерамилац је показао црвене картне капитену Новосађана Саши Богуновићу и играчу Новог Пазара Дину Цаковићу.
Прилику да победом заврше сезону, фудбалери Новог Сада имаће у среду, када гостују сомборском Радничком.
У последњем 34. колу (15. јуна) састају се: Пролетер - Синђелић, Раднички (С) - Нови Сад, Биг бул Раднички - Напредак, Младост (Л) - Срем, Телеоптик - Динамо, Млади радник - Банат, Нови Пазар - Земун, Раднички 1923 - БАСК, Колубара - Бежанија.

0 коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.