ДНЕВНИКОВ ТУРНИР: Млађи пионири РФК Нови Сад победници



МЛАЂИ ПИОНИРИ - ФИНАЛЕ

РФК Нови Сад - Радио Планета 2:1 (0:0, 0:0)

Пехар у конкуренцији најмлађих иде на Детелинару. Ученици тренера Милана Давидовића до трофеја су стигли тек после извођења седмераца, али то не умањује њихово славље после велике борбе с неугодним ривалима из радио Планете које је водио Саша Дракулић.
Као у такмичењу сениора, била је то тврда утакмица која је после регуларних 30 минута завршена без голова! Када се приступило извођењеу седмераца присебнији су били канаринци. Александар Лећанац и Мирослав Томић постигли су голове за жуте, док је прецизан за Планету био само Слободан Ристић. Два седмерца одбранио је голман Новог Сада Никола Ћирић, али је захваљујући укупно најбољем утиску и одлуци жирија епитет најбољег чувара мреже на турниру у конкуренцији млађих пионира понео голман Радио Планете Вукашин Пилиповић који је недавно постао члан београдског Партизана. 

За најбољег играча проглашен је Душан Аларгић који је прве кораке начинио у новосадском Ајаксу, а сада је узданица канаринаца. Епитет најбољег стрелца припао је виспреном Мирославу Томићу који наговештава лепу нападачку каријеру.

САСТАВИ ФИНАЛИСТА

РФК НОВИ САД: Никола Ћирић, Немања Јовановић, Александар Лећанац, Душан Аларгић, Алекса Куновац, Филип вејић, Никола Зирић, Мирослав Томић. Тренер: Милан Давидовић.

РАДИО ПЛАНЕТА: Вукашин Пилиповић, Андреј јаковљевић, Игор Јеличић, Слободан Ристић, Ристо Драгољевић, Павле Јовишић, Срђан Тодоровић, Аљоша Ловрић. Тренер: Саша Дракулић.

Честитамо Млађим Пионирима нашег клуба освајање овог престижног турнира са најдужом традицијом код нас. Браво момци показали сте да клуб са вама има светлу будућност!

0 коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.