Без голова против Хајдука


Генерална проба у Оџацима испунила сврху, али је лош терен онемогућио фудбалере да прикажу више, те је меч кулског и новосадског ривала окончан без голова.

Лош терен, није био савезник фудбалера обе екипе да прикажу нешто више. Пријатно време и трен тежак за игру, били су добра предиспозиција за ново успешно представљање кулског тима у околним местима, али не и савезник препознатљиве нападачке тактике Золтана Сабоа.


Ипак, према речима шефа струке Куљана и овај меч је испунио очекивања.

Золтан Сабо: „Желео сам да још једном дам шансу свим играчима. Нисмо могли да форсирамо пас игру, те смо као и у уводним данима припрема у Умагу, били принуђени да прескачемо средину и дугим лоптама нападамо противнички гол. Пружили смо чврсту партију, играли уз константан пресинг, али нажалост нисмо успели да реализујемо једну од својих прилика.“

Најбоље прилике виђене су у првом полувремену. Након корнера са десне стране, у 17. минуту, највиши је у скоку био Човило и иако неометан, најбољи стрелац припремног периода, шутирао је главом, тик преко пречке новосадског гола.

У финишу првог дела игре, Зорица се након дубинске лопте нашао у изгледној прилици, али није успео да постигне првенац у белом дресу.

У наставку меча, најбољу прилику Хајдук је пропустио након једног од карактеристичних продора Банета Пауљевића, када су милиметри недостајали нападачима да лопту убачену пред петерац прволигаша, сместе у мрежу.

Хајдуци се ове недеље окрећу припреми за дуел против ОФК Београда који се игра у Кули, идуће недеље од 14.00 часова, уз бесплатан улаз, док ће Нови Сад наставити са припремама.

Хајдук Кула: Браћ – Цветковић, Мујдрагић, Васиљевић, Лалић – Новковић, Човило, Бошковић – Веселиновић, Хаџибулић, Зорица
Играли су још: Перић- Пауљевић, Вејновић, Дабић, Фејса – Максимовић, Голочевац, Пејовић – Бубало, Пауновић, Ћовин

Нови Сад: Ристић, Ђукић, Скопљак, Јаковљевић, Балабановић, Гарић, Илић, Рокса, Бајић, Калезић, Кавчић
Играли су још: Доновић, Мијић, Вучковић, Мишан, Ђоковић, Ракић, Вукасовић, Зечевић, Требовац, Миловац

Стадион: помоћни терен ФК Текстилац
Гледалаца: 400

извор:srpskifudbal.rs

0 коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.