Канаринци у Лучанима

фото: Б. Лучић 

Очекујем тврду утакмицу, а на нама је да пружимо што боље издање и нападнемо сва три бода – вели Јосиф Илић.

    Канаринци са Детелинаре на отварању пролећног дела сезоне нису успели да упишу нову тројку против одличне екипе Телеоптика (1:1), али су ипак освојили златан вредан бод чиме су наставили сјајн јесењи низ од шест утакмица без кикса. Изабранике тренера Илића данас очекује нови изазов, гостовање на тешком терену у Лучанима, против Младости која је на премијери освојила такође бод на гостовању у Пећинцима против Доњег Срема (1:1) и пуних пет кола не знају за неуспех...У првом делу шампионата на Детелинари победа је припала жуто - плавима 3:0.


На питање са каквим снагама располаже уочи пута у Лучане, тренер Јосиф Илић је рекао:

   - Младост је добра екипа, која је упркос бројним променама током зиме, потврдила свој квалитет против Доњег Срема. Очекујем тврду утакмицу, а на нама је да пружимо што боље издање и нападнемо сва три бода. Имамо кадровски проблема, ван строја су и даље Лазаревски, Туфегџић и Зечевић, а Балабановић ће меч у Лучанима пропустити због картона. Упркос свему верујем у састав који ће истрчати на мегдан Лучанцима и очекујем да можемо до повољног резултата - казао је Илић.

Утакмица 19.кола Прве лиге Младост - Нови Сад игра се у суботу на Градском стадиону у Лучанима са почетком у 14.30 часова.

0 коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.