ОФК Младеновац - РФК НОВИ САД 3-4


ОФК Младеновац поражен је на свом Селтеру у трилер утакмици пуној преокрета и лепих потеза из које је као победник изашао тим са Детелинаре. Канаринци су захваљујући Туфегџићу који се вратио у први тим однели сва три бода из Младеновца.

 Прва шанса на утакмици резултирала је вођством гостију, а стрелац је био Филиповић. Нису се још увек ни поставили одбрамбени играчи што је искористио нападач гостију, стуштио се ка голу и лако преварио Лукића. Играло се потом на средини терена, обе екипе су стрпљиво градиле нападе. Бележимо ударац Вукмировића када је покушао да изненади Ристића али је лопта отишла поред гола. Тинтор је покушао главом након корнера, али је слабо захватио лопту.

Могли су домаћи до поравнања у завршним минутима првог дела када је Кашић искористио одличан центаршут Баковића, али је Ристић одличним постављањем отклонио опасност по његов гол. На полувремену тренер Радован Радаковић добро је раздрмао своју екипу, а највише је утиацало на младог Чокића који се разиграо у наставку.

Након што је постигао хет-трик у мечу са Телеоптиком, двадесетогодишњи Милан Чокић је прво поравнао у 50. минуту након минијатуре поред корнер заставице, послао је лопту у небрањени угао голмана Ристића, а потом у 55. минуту искористио одличан пас Баковића за вођство  Младеновчана. Нико на стадиону није ни посумњао у могући преокрет, али све је почело када је судија Манојловић послао Петрушића на превремени одмор показавши му црвени картон.

Миловац је неколико пута спашавао свој тим у последњим секундама, а сада је у 75. минуту поравнао резултат након што је послао један пројектил после паса Бајића. Ове сезоне се показало у два наврата да ОФК Младеновац зна да игра са играчем мање, али овај пут су исувише простора остављали нападачима Канаринаца. Тако је Туфегџић побегао у 82. минуту одбрани домаћих, лобовао Лукића, али није био прецизан. Иапк, јесте шест минута касније када је избегао офсајд замку и само истрчао пред голмана Лукића и лако га савладао за предност гостију.

У зауставном времену домаћи стижу до поравнања након корнера, одлични Вукмировић центрира, а Баковић главом спроводи лопту иза леђа Ристића. Чинило се да ће ОФК Младеновац остати непоражен након два враћања у меч, али мук на трибинама завео је Владимир Туфегџић голом у 92. минуту када се прошетао кроз одбрану домаћих која као да је мислила да је мечу дошао крај. Туфегџићу није било тешко да пошаље лопту поред Лукића који је помало збуњен реакцијом одбране остао укопан на голу.

ОФК Младеновац: Лукић, Петрушић, Максимовић, Кашић, Крстић, Матејић, Чокић (Мировић), Баковић, Николић (Анђелковић), Вукмировић, Личина (Јевић)
Нови Сад: Ристић, Лековић, Јоцић (Ракић), Скопљак, Мишан (Рокса), Туфегџић, Тинтор, Филиповић (Бајић), Миловац, Илић
Играч утакмице: Владимир Туфегџић

Ево и видео са головима:






Следећа утакмица је уједно и прави тест за ову младу екипу Новог Сада. Куп утакмица против Јавора у Ивањици ће показати колико ова екипа може. Ми се надамо да може далеко да догура.

0 коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.