РФК НОВИ САД: Публика воли голеаду


Ротације које тренер Илић вешто спроводи од меча до меча показале су се као пун погодак - рекао је искусни Боривоје Филиповић

Права фудбалска голада виђен је на утакмици Нови Сад - Чукарички. Канаринци су славили 5:3 против фењераша из Београда, показавши да се одлично носе с улогом фаворита, што је публика умела да награди.
Као што је у најави утакмице и обећао, стратег Новосађана Јосиф Илић утакмицу је почео с офанзивном формацијом: са два истурена нападача, капитеном Зораном Миловцем и прекаљеним Боривојем Филиповићем, којима су ветар у леђа давали офанзивни играчи средине терена Зоран Ракић и Филип Бајић, што се показало као пут погодак, па је голман гостију Миљковић морао чак пет пута да вади лопту из мреже.
Играч утакмице и двоструки стрелац Боривоје Филиповић задовољан је резултатом, али још више игром његове екипе.
- Била је ово лепа фудбалска представа. Без обзира ко истричи на терен; даје свој максимум. Ротације које тренер Илић вешто спроводи од меча до меча показале су се као пун погодак. Дошао сам у добро организован клуб и пажљиво селектирану екипу. Очекујем да се до краја првенства високо котирамо и нађемо међу прве три-четири екипе - рекао је искусни Филиповић.
До краја јесењег дела остала су још четири кола и исто толико прилика да се прволигаш са Детелинаре попне за који степеник више. Свој првенац у дресу Новог Сада постигао је и сјајни везиста Владимир Тинтор.
- И поред убедљиве победе, гости из Београда су били достојан ривал и у појединим моментима нас прописно намучили. Нема више лаких противника и унапред освојених бодова. Доказали смо да смо квалитетнији и искунији тим. Очекује нас тешка утакмица у Сомбору, с тим што смо ми намерни да се надигравамо и евентуално освојимо бодове - казао је Тинтор.

Извор: Дневник.рс

0 коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.