Канаринци и лавови нерешено


Нови Сад - Бежанија 0:0

НОВИ САД: Стадион Детелинара, гледалаца: 300, судија:Милићевић (Ивањица). Жути картони: Рокса, Туфегџић (Нови Сад), Матовић, Становчић, Недељковић, Добрашиновић (Бежанија).
НОВИ САД: Ристић 7, Скопљак 8, Мрђанин 7, Јаковљевић 7, Магоч 7, Кавчић 7, Мишан 7, Рокса 6 (од 77. Ђоковић - ), Миловац 6 (од 65. Ракић -), Туфегџић 8 (од 86. Јовановић -), Филиповић 7.
БЕЖАНИЈА: Пулетић 7, Радуловић 7(од 51. Ђуричић 7), Матовић 7, Становчић 8, Јаничић 7, Путинчанин 7, Недељковић 8, Добрашиновић 8(од 88. Скокна -), Живковић 7, Лечић 7, Антељ 7.

У судару старих фудбалских зналаца Новог Сада и Бежаније ништа ново, сусрет је завршен поделом бодова у тврдој и борбеној утакмици, у којој су оба ривала имала своје шансе, а виђена је и једна пречка.

Од старта су домаћи играчи кренули офанзивно. Прву шансу су ипак створили гости у 8.минуту. Добрашиновић је дубинском лоптом пронашао Антеља, а овај упослио Недељковића на пет метара, али је његов шут завршио у рукама сигурног Ристића. Три минута касније поново је Добрашиновић био у прилици, али је његов ударац с 20 метара завршио поред стативе Новосађана. У 30. минуту прва изгледна прилика за Нови Сад. Мрђанин је пронашао Филиповића које је кратким пасом упослио Туфегџића у пуном трку али је лопта завршила тик поред леве стативе Београђана.

Најбољу прилику да дођу до вођства, фудбалери Новог Сада имали су у 42. минуту. Туфегџић је умакао одбрани гостију по левој страни, Миловац је силовито тукао по земљи, а са гол линије лопту је избацио Становчић.

Наставак сусрета донео је ровоску борбу пре свега на средини терена, а прву шансу у наставку поново су створили гости. Играо се 51. минут када је Живковић погодио пречку, да би Антељ са четири метра послао лопту високо преко гола Ристића. Седам минута касније узвратили су канаринци. Скопљак је умакао по десној страни и центриао, а Филиповић је траљавао шутирао поред гола. У самој завршници меча на Детелинари обе екипе су имале прилику да стигну до победе. У 87. минуту, Филиповић одлично пронашао усамљеног Јовановића , али је његов шут зауставио Пулетић. Само минут касније, Недељковић је умакао одбрани Новосађана, центрирао на другу стативу, али је резервиста Скокна закаснио делић секунде.

извор:дневник.рс


0 коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.