РФК НОВИ САД: Није могло боље

Моменат из утакмице на Детелинари фото: Н. Стојановић

Нисмо успели да победимо Бежанију, крајњи резултат је прави одраз збивања на терену - реалан је тренер Јосиф Илић

Фудбалери Новог Сада су против Бежаније пропустили прилику да се победом прикључе тимовима за висок пласман. Ушли су у меч са пуно кадровских проблема, изостали су Владимир Тинтор и Милорад Балабановић, Ненад Лазаревски, Филип Бајић и одавно повређени Бојан Илић, Дамир Чековић и Марко Зечевић. Не може се ништа замерити пуленима тренера Јосифа Илића, трудили су се, имали прилике, али нису успели да пробију чврст бедем једне од најбољих одбрана у лиги, па је реми прихваћен као добар резултат.

- Без обзира на недаће, ушли смо у сусрет да га добијемо. Наишли смо на квалитетну екипу која је играла пресинг. Спремали смо се за такав приступ и потајно се надали да ћемо ми постићи гол чиме би пут ка успеху био отворен. Нисмо успели, крајњи резултат је прави одраз збивања на терену - реалан је тренер Илић.

Стекао се утисак да су изостанци Тинтора и Балабановића били ненадокнадиви.

- Тинтор је био болестан, Балабановић се још увек опоравља од повреде, нисмо ништа хтели да ризикујемо, а поред њих имали смо доста ровитих играча који су прошле недеље тренирали смањиним интензитетом, што се нарочито одразило на средини терена. Задовољан сам приказаном игром, јер су играчи дали све од себе. Надам се да ће здравствени билтен бити много бољи, па ћемо у тој варијанти покушати у Лазаревцу да надокандимо изгубљено на детелинари - рекао је Илић.

извор:дневник.рс

0 коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.