РФК НОВИ САД: Нуде се играчи

фото: С. Шушњевић

Као и пред јесење окупљање и за зимско, које ће бити средином јануара, биће много нових лица – каже тренер Јосиф Илић

Мада је јесења трка прволигашког фудбалског каравана завршена пре недељу дана четвортопласирана екипа Новог Сада још није отишла на заслужени одмор. Тренира пуним гасом, а тренер Јосиф Илић и стручни штаб који је уз управу и играче најзаслужнији за висок лет, биће на окупу још недељу дана.


- Тренираћемо и играти контролне утакмице до 11. децембра. Првотимци који су изнели терет јесење сезонесу тренирали, а играчи који су имали мању минутажу и они на проби имали су до сада два тренинг меча. Савладали смо војвођанског лигаша Младост у Бачком Петровцу 2:0, а за викенд играли нерешено са подручним лигашем Кабелом 1:1. Ако нас време послужи следеће недеље играћемо још један меч. Шансу су добили и момци из омладинског погона и они који су протеклу полусезони били на позајмици - каже Јосиф Илић.

На Детелинари је много нових играча, очигледно да су канаринци постали интересантни многим фудбалерима.

- Нуде се играчи из свих рангова такмичења, па и они са иностраним искуством. Видећемо шта нам је чинити. Као и пред јесење окупљање и за зимско, које ће бити средином јануара, биће много нових лица - није желео да открије имена потенцијалих појачања Илић.

Здравствени билтен у последњим колима био је доста шарен, изостало је неколико стандардних првотимаца.

- Када и са те стране сумирамо утиске, билтен је много повољнији. Нажалост, Ненада Лазаревског ове недеље очекује операција менискуса, остали повређени успешно се опорављају, пре свих Владимир Тинтор и Ђорђе Мрђанин, а Дамир Чековић и Бојан Илић залечели су неугодне повреде па ће бити спремни да се јаве на прву прозивку. Марко Зечевић успешно се вратио и последњим играма у контролним мечевима доказао да се на њега мора озбиљно рачунати - истакао је на крају Илић и напоменуо да ће током зимског прелазног рока бити много долазака и одлазака , јер амбиције тима са Детелинаре су велике.

извор:дневник.рс

0 коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.