НОВОБЕЧЕЈКЕ ЗАЦВРКУТАЛЕ У НОВОМ САДУ!



Драги чланови, навијачи и симпатизери ЖФК Нови Бечеј, драги новосађани и навијачи РФК Нови Сад, Управе два клуба од данас су почеле да пишу неке нове странице у својој историји и историји женског фудбала.

После ЖФК ЛАСК и ФК Црвена Звезда и наши клубови иду путем заједничке сарадње у даља спортска надметања те ће по завршетку ове сезоне од наредне јесени нас клуб наступати као ЖФК НОВИ БЕЧЕЈ - РФК НОВИ САД а већ од пролећа на теренима новосадског клуба почеће са радом и тренинзима за предстојећи пролећни део првенства 2011./2012.
На стадиону на Детелинари поред младића у плаво жутим дресовима наступаће и девојке. Треба напоменути да је пола девојака нашег тима баш из Новог Сада и околине и оне ево већ скоро 3 године наступају за новобечејски клуб и пружају запажене резултате у првој лиги Србије за жене тако да ће се од овог пролећа поред новобечејаца њиховим играма и њиховом умећу моћи дивити и грађани Новог Сада и навијачи новосадског клуба са Детелинаре. Поред овога на стадиону Новог Сада почиње и школа фудбала за девојчице које ће се моћи укључити у рад на теренима на Детелинари уз стручни рад тренера РФК НОВИ САД и ЖФК НОВИ БЕЧЕЈ.
 Поред овога и у Новом Бечеју и Куману отвориће се фудбалске школе за девојчице и дечаке РФК НОВИ САД - ЖФК НОВИ БЕЧЕЈ одакле ће фудбалски таленти из новобечејске општине уз селектирање и стручни рад у млађим селекцијама наћи свој пут до плаво - жутог дреса новосадског прволигаша или клубова у Новом Бечеју и околини. Ових дана биће и објављен састав новог Управног одбора нашег клуба који ће бити појачан људима из Новог Бечеја и Новог Сада.

0 коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.