РФКНС: Идемо на победу!


Нови Сад започиње данас пролећни део првенства мечом против Телеоптика у којем ће тражити рупу у згуснутој конкуренцији за места која воде у Суперлигу.

Тренер канаринаца Јосиф Илић тврди да је његова екипа спремна, али и да још увек кубуре са повредама.

„Наставак првенства дочекујемо спремни и уједно оптерећени повредама играча. У односу на јесен, екипа је претрпела измене. Детелинару је у зимској паузи напустило седам фудбалера: Ђорђе Мрђанин, Урош и Вук Лековић, Ђорђе Јоцић, Владимир Тинтор, Марко Јовановић, Боривоје Филиповић и Давор Магоч.“

Клуб су у зимском прелазном року појачали: Томислав Требовац (21), Миленко Гарић (23), Никола Кордолуп (22) и Младен Вукасовић (20), као и повратник из Сенте Небојша Ђукић (23).

Шеф струке новосадског тима очекује боље игре и као резултат истих високо место на прволигашкој лествици

„Очекујем да у наставку првенства унапредимо квалитет игре и нађемо се у самом врху табеле. Имамо повољан распоред у наставку, три пута смо домаћини у четири кола и сигурно да ћемо учинити све да то искористимо.“

Иако у тиму има повређених играча, Илић јуриша на победу у мечу против најмлађе екипе у лиги, Телеоптика.

„Прва препрека нам је Телеоптик, који нас је јесенас победио у Београду (2:1). Имамо кадровских проблема, повређени су Мишан, Зечевић, Лазаревски, а под знаком питања је и наступ ровитог Туфегџића, али идемо на победу.

извор:srpskifudbal.rs

0 коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.