Реми у Зрењанину (Video)

У утакмици 24. кола Прве лиге Србије на стадиону у Карађорђевом парку у Зрењанину, пред нешто више од 200 гледалаца забележен је нерешен резултат између домаћег Баната и гостујуће екипе Новог Сада.

Прво полувреме није било претерано занимљиво за љубитеље фудбала, а мањи број шанси забележен је на обе стране. На почетку другог полувремена лошом реакцијом одбране Баната голом Илића Новосађани долазе до вођства од 0:1. Неколико минута касније тежиште игре пребацило се на половину гостију. Екипа Новог Сада имала је добру прилику за гол у 57. минуту утакмице када је Милорад Балабановић упутио јак шут са око 20м ка голу Кнежевића, али је био недовољно прецизан. Добром акцијом екипа Баната долази до поготка у 74. минуту игре, када је мрежу гостију затресао Слободан Вуковић. Екипа Баната у наставку је угрожавала гол гостујуће екипе, али гол није постигнут те се утакмица завршила нерешеним резултатом 1:1 што Зрењанинце задржава на средини табеле, а Новосађане на 5. месту Прве лиге.

Нови Сад следеће суботе игра на Детелинари против Крушевачког Напретка који не зна за пораз у пролећном делу шампионата. Биће то прави тест за изабранике Јосифа Илића. Утакмица се игра у суботу у 16:00 часова.