Време канаринаца долази

Иако нам није био приоритет успех у Купу, успели смо да први постигнемо гол и свима је било јасно да нам се указала шанса коју нисмо смели да испустимо – каже Марко Станчетић.

Три године фудбалери Новог Сада нису успели да прескоче први корак у куп Србије. Новосађани су за ривале суперлигаше ОФК Београд, Металац и Јавор. И ове сезоне на Детелинару је стигао крагујевачки Раднички, али су е овога пута канаринци предвођени сјајним Ристићем, Роксом, капитеном Богуновићем и јунаком сусрета Марком Станчетићем, успео да прекине непријатну традицију, елиминисао је Крагујевчане (1:0).

Стрелац одлучујућег гола Марко Станчетић (прошао комплетну омладинску школу Војводине, наступао за Цемент, Пролетер и Спартак) каже:

- Иако нам није био приоритет успех у Купу, успели смо да први постигнемо гол и свима је било јасно да нам се указала шанса коју нисмо смели да испустимо. Била је то тврда утакмица, са доста стартова и дуела, с много трчања. Тренер Корак је одлично прочитао ривала и поставио тактички добро утакмицу, а ми смо успели да испоштујемо његове замисли и на крају смо заслужено славили. Успех је тимски - рекао је Станчетић.

извор:дневник