Куп: Заустављени Канаринци

Играо се 8. минут, Ел Монир је идеално центрирао са леве стране, иако усамљен, капитен Стојановић је лоше примио и прилика је пропала. У 17. минуту, Марцио је одлично шутирао из слободног ударца са 20 метара, лопта је закачила неког из одбране гостију и отишла у корнер.

Канаринци су први пут припретили у 25. минуту, Недељковић је извео слободан ударац, шутирао по земљи, а голман Бонџулић морао да уложи доста труда да заустави лопту која је ишла у доњи десни угао.

У финишу првог дела, Стојановић је на десној страни изборио позицију за центаршут, упућена у срце шеснаестерца, лопта је погодила Чобанова у руку. Судија Јеремић се није обазирао на рекламацију пенала.

Јагодина је потпуно неочекивано повела, у надокнади изгубљеног времена. Ел Монир је добио лопту по левој страни и, уместо да центрира, кренуо је у соло акцију и са ивице шеснаестерца страховитим ударцем погодио мрежу – 1:0.
У наставку игре се углавном одвијала између шеснаестерца, без зрелијих прилика. Новосађани су додуше, могли да дођу до изједначења у 84. минуту, центрирану лопту са леве стране Чобанов је главом послао лопту поред леве стативе гола Јагодине. Цветковић је у последњем минуту, из слободног удараца, погодио голмана Ристића.

- Честитам Новосађанима на фер и организованој игри, а мојим играчима на победи. Успели смо у првом делу да постигнемо гол, потом смо у наставку мирније ушли у утакмицу. Покушали смо да држимо лопту да не дозволимо противнику да нас угрози- изјавио је шеф Стручног штаба Симо Крунић .

Јагодина: Бонџулић, Дукић, ЕЛ Монир, Илић, Михајловић, Гогић, Костић, Стојков, Ђенић, Марцио, Стојановић, Ђурић 59′, Марцело 78′, Цветковић 87′.
Нови Сад: Рситић, Скопљак, Чобанов, Бабић, Божичић, Станчетић, Балабановић, Мишан, Јовановић, Видовић, Недељковић, Илић 52′, Василић 64′, Грујић 75′.