Нула на Детелинари

Гости из Младеновца почели су сусрет с високом пресингом и били бољи у првих пола сата игре. Имали су Милашиновић и Тешић прилику да савладају Ристића, који је у оба наврата био на висини задатка.

Нови Сад - Младеновац 0:0
НОВИ САД: Стадион Детелинара, 300, судија: Живковић (Ниш). Жути картони: Мијић, Бижичић, Балабановић, Радоја (Нови Сад), Крстић, Тешић, Спасић (Младеновац). Црвени картон: Илић у 66. минуту (Нови Сад).
НОВИ САД: Ристић 7, Мијић 7, Скопљак 6, Бабић 6, Божичић (од 57. Илић -), Бајић 7, Балабановић 7, Радоја 6, Рокса 6 (од 68. Јелић 6), Богуновић 6, Недељковић 6 (од 55. Стачетић 6).
МЛАДЕНОВАЦ: Радић 8, Митрушић 8 (од 86. Стеванчевић ) Милашиновић 7 (од 23. Максимовић 7), Крстић 8, Стефановић 7, Кашић 8, Мировић 7, Ћирић 7, Јевић 7, Тешић 8, Спасић 6 (од 57. Крстонијевић 7).

Фудбалери Новог Сада завршили су фудбалску јесен ремијем против одличне екипе Младеновца 0:0, чиме су наставили невероватан голгетерски пост који сада уочи зимске паузе броји 555 минута. Изабраници тренера Корака последњиг пола сата игре дочекали су на терену с играчем мање, јер је Бојан Илић непосредно по уласку у игру зардио црвени картон због непотребног ударања Јевића у лице.
Гости из Младеновца почели су сусрет с високом пресингом и били бољи у првих пола сата игре. Имали су Милашиновић и Тешић прилику да савладају Ристића, који је у оба наврата био на висини задатка. Канаринци су додуше постигли два гола, али су оба поништена. Први у 30. минуту када је Богуновић затресао мрежу, а други у 33. када се у стрелце уписао Недељковић. На интервенцију помоћника Поповића, главни арбитар Живановић није признао поготке. 

У другом полувремену играло се много ангажованије и борбеније. У 49. минуту Тешић је одлично упослио Крстића на пет метара, али је његов ударац главом завршио тик изнад гола жутих. У ситуацији са играчем више, Младеновчани су озбиљно угрозили Новосађане. Најпре је у 75. минуту Кашић дубинском лоптом упослио Митрушића чији је ударац завршио изнад гола, да би два минута касније, након продора Тешића по левој страни, Ристић маестрално зауставио ударац агилног фудбалера гостију.

На крају заслужена подела бодова, с којом више могу бити задовољни гости, док велика главобоља остаје управи и стручном штабу Новосађана, који морају пуно тога да промене током зиме, ако и наредне сезоне желе да се нађу у прволигашком друштву.

Извор:Дневник