Победа за крај очајне сезоне

До вођства, гости су стигли после корнера. Из брзе акције, после које је Каурин упутио приземни шут, голман Радић је лопту послао у корнер. Капитен Бајић је сјајно извео ударац из угла, у гужви у шеснаестерцу Младеновчана најбоље се снашао високи центарфор Рађен и проследио лопту у мрежу. Домаћи фудбалери су били близу изједначења у 31. минуту. Све је сам урадио бек Митрушић, у слалому је надмудрио тројицу противника и тукао из повољне позиције, али се Калајџић није дао изненадити.

Младеновчани су у наставку кренули силовито. Бек Митрушић је поново био у центру пажње. На његов употребљив центаршут реаговао је главом млади Стеванчевић, а лопта је прохујала крај гола. Ређали су момци са Селтерса нападе у таласима, али су они остајали без добре завршнице. У 74. минуту, Тешић је лепо проиграо Ћирића који је шутирао искоса са леве стране, са ивице шеснаестерца, лопта је очешала горњи део пречке.

МЛАДЕНОВАЦ: Стадион Селтерс, гледалаца: 100. Судија: Маслаковић (Ниш). Жути картони: Ћирић (Младеновац), Томанић, Милош Сл. Тешић (Нови Сад).Стрелац: Рађен у 25. минуту.

ОФК МЛАДЕНОВАЦ: Радић 7, Митрушић 7, Ћирић 6, Милашиновић 7, Крстић 7, Милуновић 6, (од 85. Маринковић -), Мировић 7, Мирковић 6, Тешић 7, Стеванчевић 7 (од 69. Крстонијевић -), Плавшић 6(од 80. Вукмировић -).

НОВИ САД: Калајџић 7, Милош Ст. Тешић 7, Симић 7, Патаковић 7, Каурин 7, Томанић 6, Вучковић 7, Бајић 7 (од 59. Милош Сл. Тешић -), Мрђан 7 (од 90. Вујошевић -), Рокса 7 (од 69. Рац -), Рађен 8.