Мањак искуства за нови пораз

Одиграно је 10. коло Српске лиге Војводина у којем су фудбалери Бачке 1901 на домаћем терену забележили нова три бода (2:0) против веома младе екипе Новог Сада.
Бачка – Нови Сад 2:0 (2:0)
Стрелци: 1:0 Копривица 4. мин и 2:0 Ушумовић 26. мин.

Почетак утакмице и два ефектна поготка након прекида обећавали су да ће се утакмица завршити са много голова. Ипак, није створено много прилика за постизање погодака, па су се гледаоци морали задовољити са ова два.

Екипа Новог Сада у веома младом и неискусном саставу показала је да је физички спремна, али потпуно неискусна. Домаћи фудбалери зналачки су после два постигнута гола имали посед лопте, и нису ни једног тренутка дозвољавали изненађења.

Превише индивидуалних акција донекле је пореметило домаћина, па је овај резултат и потпуно реалан у односу на стварно стање и игру на терену. За Бачку најважније је да су са ова три бода Суботичани чврсто похрлили у горњи део табеле улазећи са више мира у јесењи део првенства.

Судија Марина Машић из Панчева поделила је 5 жутих картона, за играче Бачке 1901 Радосављева и Ивановића, а са друге стране за Патковића, Цвијовића и Пјевића из екипе Новог Сада.

За ФК „Бачка 1901″ наступили су: Билиновић, Колунџић (Обућина), Вујаклија, Свитић, Ушумовић, Лазиница6.5, Ивановић (Грубор), Радосављев, Мандић (Панић), Копривица и Симовић.

За екипу из Новог Сада играли су: Чавић, Бојовић, Штефек, Патковић, Цвијовић, Жакула (Рађен), Сувајџић (Пјевић), Марковић, Трифковић (Тешић), Зорзић, Вујошевић.

За играча утакмице проглашен је Миодраг Копривица из екипе домаћих.

0 коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.