Канаринци хватају залет

Фудбалери ФК Нови Сад почели су припреме за други део првенста у коме ће имати тежак задатак да изборе опстанак у Српској лиги - Војводина.

На прозивци коју је обавио шеф стручног штаба Мирко Бабић са сарадницима, уз присусто чланова управе клуба Милана Ђуровића и Драгана Рађена, одазвало се 20 фудбалера.

У име управе клуба, првотимцима се обратио генерални секретар клуба Ранко Ђуровић који их је поздравио.

- Недостајало нам је искуства и мало среће да забележимо коју победу више. Ипак, уверен сам да ћемо уз адекватна појачања на пролеће изборити жељени циљ, опстанак у српсколигашком друштву. Наш циљ је да да се у догледно време вратимо у Прву лигу – казао је Ђурковић.

Шеф стручног штаба канаринаца Мирко Бабић упознао је играче с планом рада.

- Очекују нас напорне припреме. Уверен сам да ћемо уз неколико искусних играча у свим линијама уз постојећу младост коју имамо успети да изборимо останак у Српској лиги. Припреме ћемо обавити у Новом Саду, у плану је одигравање и осам контролних утакмица, прва је заказана за 9. фебруар против Индекса. Између осталог за ривале ћемо имати Цемент, Младост из Бачког Јарка, Бачку, Дунав из Старих Бановаца – казао је Мирко Бабић.

Прозивци и првом тренингу канаринаца присуствовало је пет голмана и 15 играча. Голмани – Јоргић (Слога Темерин), Малбашић (Бачка), Елесин, Чавић и Малешевић (Спартак), играчи: Сувајџић, Бабић, Новаковић, Тешић, Митровић, Каурин, Марковић, Жакула, Штефек, Рађен, Станић, Радојчић, Вуковић, Зорзић и Симић.

Извор:Дневник

0 коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.