Победити под Багдалом


Напредак ће у осмом колу дочекати екипу Новог Сада. Екипа Младена Додића још увек није забележила тријумф од како је искусни стручњак преузео екипу. Нови Сад стиже у Крушевац након пораза од Баната у дербију на Детелинари.

Крушевљани су од почетка првенства забележили само једну победу и то у мечу против Синђелића на свом стадиону. Последња четири меча укључујући Куп Чарапани не знају за тријумф. Прошле недеље поражени су на гостовању у Пећинцима од Доњег Срема.

Додић ће моћи да рачуна на Павла Делибашића који је одсуствовао из тима на мечу са Доњим Сремом.

Новосађани након четири победе бивају поражени у Ивањици у Купу Србије, а онда је уследио и пораз од Баната на Детелинари у прошлом колу. Изабраници Јосифа Илић одиграли су храбро и добро у оба пораза тако да оптимизам у тиму не мањка.

Напад ће поново предводити Владимир Туфегжић, а у тим се враћа и Бојан Калезић након одрађене суспензије. У одбрани је Небојша Скопљак, један од најоштријих играча Прве лиге Србије који је у досадашњем делу првенства добио два жута картона и један црвени картон.

У међусобним дуелима Нови Сад је забележио победу више, укупно три, док је Напредак славио два пута. Само једном меч је завршен без победника. Прошле сезоне под Багдалом славили су гости са Детелинаре головима капитена Миловца и Ђурића, док је Пуношевац био стрелац за домаће. На Детелинари Нови Сад је лако савладао Напредак головима Илића и Симеуновића.

Меч је на програм у суботу, 1. октобра са почетком од 15:30 часова на стадиону Младост у Крушевцу.


0 коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.