Ристић сачувао канаринце


Однос поседа лопте у првом полувремену био је 80:20 у Напреткову корист, али нису домаћи то материјализовали. Једину праву шансу није реализовао Никола Петровић у 42. минуту, оклевао је и дозволио Јаковљевићу да му скине лопту са ноге и скрене је у корнер.
Наставак је донео много већа узбуђења. У 52. минуту Петронијевић је из слободног ударца циљао по земљи, у Ристићев десни доњи угао. Успео је да заустави лопту голман гостију и одбије је, право на ногу презимењаку из противничке екипе, а млади Напретков нападач, са два метра погодио је – само стативу. Био је то први од три зицера, гости су у финишу могли и до целог плена, али истакао се Јанковић, надмудришви Роксу, па Магоша, на крају и Мишана.

КРУШЕВАЦ: Градски стадион, гледалаца: 200, судија: Маринковић (Соко Бања). Жути картони: Николић, Ристић (Напредак), Магоч, Мишан (Нови Сад).
НАПРЕДАК: Јанковић 7, Ђорђевић 6, И.Петровић 6, Поповић 5,, С.Милосављевић 5, (од 82. Драгићевић -), Николић 6, Н.Петровић 6 (од 73. Лазић -), Милуновић 6, Ристић 5, Петронијевић 6, Спасојевић 5 (од 87. Миљковић -)
НОВИ САД: Ристић 8, Лазаревски 7, Магоч 7, Скопљак 6, Јаковљевић 6, Лековић 6 (од 71. Мишан -), Рокса 6 (од 79. Бајић -), Тинтор 6, Туфегџић 6, Миловац 6, Ракић 6 (од 65. Мрђанин -).

Банат - Слога (К) 0:1
Инђија - Телеоптик 1:1
Напредак - Нови Сад 0:0
Раднички (Н) - Доњи Срем 1:0
Млади радник - Младост (Л) 0:0
Чукарички - Колубара 0:3
Раднички (С) - Бежанија 0:0
Данас
Срем - Младеновац (15.30)
Пролетер - Синђелић (15.30)
Нови Сад се налази после овог кола на 8. месту Прве Лиге Србије. Наредна утакмица је већ у среду против Радничког из Ниша.



0 коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.