Победа у Лазаревцу

Колубара - Нови Сад 1:2 (1:1)

ЛАЗАРЕВАЦ: Стадион Колубаре, гледалаца: 100, судија: Стоилковић (Београд). Стрелци: Гркајац у 33. (из једанаестерца) за Колубару, Лековић у 11. (из једанаестерца) и Туфегџић у 58. минуту за Нови Сад. Жути картони: Мариновић, Стевановић (Колубара), Ристић, Мрђанин, Валабановић, Ђоковић (Нови Сад). Црвени картон: Маринковић (Колубара) у 90. минуту.

КОЛУБАРА: Лукић 7, Јанковић 6, Радојичић 6, Димитријевић 6, Ранковић 7 (од 79. Рундић -), Васиљевић 6, Обрадовић 6 (од 38. Стевановић 6), Гркајац 6, Илић 6 (од 63. Мариновић 6), Медић 7, Савићевић 6.

НОВИ САД: Ристић 7, Скопљак 7, Мрђанин 7, Јаковљевић 7, Магоч 7, Балабановић 6, Мишан 7 (од 90. Јовановић -), Лековић 7, Ђоковић 6, Туфегџић 8, Калезић 6 (од 61. Рокса 7).

Оно што су пропустили у дуелу са Бежанијом на Детелинари прошлог викенда, фудбалери Новог Сада су надокнадили у дерби сусрету у Лазаревцу против Колубаре. Канаринци су до седме победе дошли захваљујући головима Лековића и Туфегџића, чиме су наставили серију од четири утакмице без кикса и још једном показали да им Колубара лежи. Наиме, ово је била четврта узастопна победа у дуелима са екипом из Лазаревца.

Канаринци су повели у 11. минуту из престрого досуђеног пенала када се Туфегџић саплео о ногу Обрадовића, а судија Стоилковић показао на белу тачку. Прву прилику за изједначење домаћини су пропустили у 30. минуту, Гркајац је млако шутирао искоса са десет метара, а три минута касније домаћини су стигли до изједначења. Голман Ристић оборио је Димитријевића, а казнени ударац у гол претвара Гркајац.

Неповезану игру домаћина, у наставку, гости су казнили у 58. минуту, Туфегџић је умакао чуварима, избио испред Лукића и погодио угао. До краја Новосађани су успели да сачувају предност и заслужено однесу три бода.

извор:dnevnik.rs fknovisad.com

0 коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.