Канаринци на добром путу


Коло пре краја јесењег дела првенства изабраници тренера Јосифа Илића налазе се на петом месту.

Фудбалери Новог Сада назадовољни су напустили терен након дуела са Бежанијом (0:0), али је инат и одлучност младог тима са Детелинаре прорадила на гостовању у Лазаревцу, где су канаринци славили (2:1) и оправдали епитет једног од најпријатнијих изненађења прволигашког каравана. Коло пре краја јесењег дела првенства изабраници тренера Јосифа Илића налазе се на петом месту и у прилици су да победом против Синђелића јесени део шампионата заврше у самом врху.

- Прорадио је инат код играча и њихова одлучност, уз свест да могу да се равноправно супроставе било којој екипи у лиги донели су нам вредну победу против Колубаре. Први пут цео меч су одиграли Ђоковић и Калезић, бриљирао је и Урош Лековић, а Туфегџић је показао само део свог раскошног талента и наставио голгетерски низ. Све у свему много тога лепог нам је донео тријумф у Лазаревцу.- каже Јосиф Илић.

До одласка на зимсу паузу остала је још једна препрека. На Детелинару у собуту долази велики дужник Синђелић из Ниша, који је прошле сезоне оба дуела добио са убедљивих 3:0. Биће ово прилика за реванш али и одличну завршницу јесени пред домаћим навијачима.

- Добра форма у финшу сезоне и серија од четири утакмице на којима смо уз квалитетну игру освајали и вредне бодове даје нам за право да очекујемо повољан резултат против Синђелића. Самопоуздање међу играчима је велико а жеља за доказивањем је за сваку похвалу. Против Нишилија нећемо моћи да рачунамо на Туфегџића због картона, Чековића, Лазаревског и Тинтора, али то никако не умањује нашу амбицију - казао је Јосиф Илић.

Извор:dnevnik.rs

0 коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.