Канаринци лете и зими


Прво полувремену протекло је отвореној и борбеној игри, са изгледним приликама пре оба гола. Прву шансу на мечу имали су фудбалери Синђелића у 8. минуту.


Нови Сад - Синђелић 2:1 (0:1)

НОВИ САД: Стадион Детелинара, гледаца: 500, судија Петковић (Београд). Стрелци: Рокса у 57. и Јовановић у 63. за Нови Сад, а Василић у 33. минуту за Синђелић. Жути картони: Бајић (Нови Сад), Стефановић (Синђелић). Црвени картон : Стефановић у 59. минуту (Синђелић).

НОВИ САД: Ристић 7, Мијић 8, Магоч 8, Скопљак 8, Јаковљевић 7, Балабановић 7, Кавчић 7 (од 46. Рокса 8), Мишан 7, Бајић 7, Миловац 7 (од 88.Филиповић), Јовановић 8 (од 86. В. Лековић -).

СИНЂЕЛИЋ: Јовић 7, Стојковић 7, Марковић 6, Марков 6, Стефановић 6, Величковић 6 (од 62. Драшковић 7), Ђорђевић 7 (од 61. Станковић 7), Коларевић 7, Василић 8, Костић 7, Јовановић 8.

До осме првенствене победе Новосађани су дошли након резултатског преокрета у другом полувремену.Канаринцима је у многоме помогло и искључење Дејана Стефановићакоји је добио други жути картон и морао да напусти терен пола сата пре краја сусрета.

Прво полувремену протекло је отвореној и борбеној игри, са изгледним приликама пре оба гола. Прву шансу на мечу имали су фудбалери Синђелића у 8. минуту, када је ударац Василића са пет метара зауставила статива. У 21. минуту, Магоч је повукао котру по десној страни и центрирао за Јовановића чији је шут са петерце блокирао Стојковић. Минут касније, поново је искусни Јовановић био у сјајној прилици али је његов шут зауставила статива. Водећи погодак гостију виђен је у 33. минуту. Агилни Никола Јовановић упослио је утрчалог Василића које није ништа преостало него да пласира лопту поред истрчалог Ристића.



Уласком Дарка Роксе у наставку, игра жуто - плавих је добила на оштрини. У 57. минуту Рокса је нанизао тројицу одбрамених фудбалера Синђелића, а судија Петковић показао на белу тачку. Шутирао је Рокса по средини гола, а Јовић одбио ударац,а нападача Новог Сада је из дугогпокушаја послао лопту у гол. Четири минута касније искључен је Стефановић након грубог старта над Јовановићем. Од тог момента уследила је офанзива домаћина, а као плод такве игре је и водећи погодак борбеног Јовановића. Играо се 63. минут, када је капитен Миловац сјајно прошао по левој страни и несебично упослио Јовановића на другој статити, који је у паду прецизним ударцем послао лопту иза леђа Јовића за велику радост домаћих навијача.

извор:dnevnik.rs

0 коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.