Извештај: Инђија - Нови Сад 1-0 (видео)

До десетог минута утакмице ривали су се међусобно испитивали, а онда је Димитров из слободног ударца добро шутирао, директно у голмана који није био баш најсигурнији у тој интервенцији. 

Само пет минута касније је виђен прелеп потез Томчића. Била је то добра акција домаћина. Петровић је лепо продро кроз одбрану госта, лопта стиже до Димитрова, овај повратну до Томчића и онда прелеп ударац који је поцепао рашље гола Ристића. 1: 0.

Десет минута касније је била прилика за домаћина да дуплира предност. Адамовић одлично центрира ка Стеванчевићу, овај се лепо баца ка лопти, шутира главом, али само у руке голману госта. Нова прилика за домаћина само пет минута касније. Била је то опет брза акција домаћина, а Петровић из казненог простора госта шутира преко пречке Ристића.

Три минута касније и први покушај госта ка голу Милиновића. Илић шутира са око 20 метара од домаћег гола, а његов шут одлази преко пречке.

У другом полувремену гост има више лопту у поседу. Ипак таква игра не доноси шансе, већ шутеве са дистанце. Опробао се Скопљак у 51 минуту, потом Илић у 67, Рокса у 78 и на крају Зечевић у 85 минуту меча. Ипак ту није било проблема за Милиновића.

Најзрелију прилику има ипак домаћин у 68 минуту. Било је то одлично проигравање Марковића ка Петровићу, а овај лоше шутира из прве иако је био потпуно усамљен на неких 14 метара од гола госта.




Инђија. Градски стадион, гледалаца око 500. Судија: Синиша Сремац из Руме, помоћници: Дарко Савовић из Бачке Паланке, Душен Цвјетичанин из Сомвора, четврти судија: Славиша Радовановић из Лаћарка. Стрелац: Томчић 15' за Инђију. Жути картони: Милекић (72'), Адамовић(87'), Димитров(48') из Инђије, Јаковљевић(71') и Требовац(83') из Новог Сада.

Инђија: Милиновић, Милутиновић, Милекић, Томчић, Коларов, Адамовић, Костић(К), Стеванчевић(Ливаја), Петровић (Тодоровић), Димитров, Васиљевић(Марковић).

Тренер: Зоран Говедарица

Нови Сад: Ристић, Скопљак, Вучковић, Јаковљевић(К), Кавчић, Балабановић(требаовац), Илић, Мишан(Кордолуп), Рокса, Калезић(Ђоковић), Зечевић

Тренер: Јосиф Илић.

извор:SportIN.biz