Колубари три бода за спас

Јунак сусрета био је резервиста Александар Стевановић који је донео Лазаревчанима злата вредне бодове.

У првих 45. минута Лазаревчани су били агилнији. Већ у 2.минуту Вујошевић је центрирао на петерац за Брајовића, али је Мијић уклизао и спасио сигуран погодак.

Узвратили су канаринци преко Туфегџића у 7. и Роксе. Најбољу шансу фудбалери Колубаре имали су у 26. минуту. Брајовић је центрирао у петерац Новосађана али је ударце Обрадовића а затим и Вујошевића, Ристић маестрално одбранио.

Чим је почело друго полувреме на сцену је ступио џокер тренера Грчића, Александар Стевановић.

Вујошевић је кроз средину упослио Стевановића који је направио два корака и муњевитим ударцем посла лопту у доњи десни угао.

У наставку тренер Јосиф Илић у ватру је убацио млађане играче, кадета Александара Дикића, и омладинаце Марка Ренића и Младена Вукосовића. Али то се ипак није одразило на игру жуто - плавих. Вредна помена је прилика Вукасовића у 74. минуту кад је провозао Јанковића и са пет метара силовито тукао, али је голман Лукић био на месту.

Нови Сад - Колубара 0:1 (0:0)

НОВИ САД: Стадион Детелинара, гледалаца: 350, судија: Крстић (Београд).Стрелац: Александар Стевановић у 47. минуту . Жути картони: Туфегџић (Нови Сад), Обрадовић (Колубара).

НОВИ САД: Ристић 7, Симић 6, Батинић 6 (од 76. Ренић - ), Мијић 7, Балабановић 7, Мишан 6, Илић 6 (од 60. Дикић 6), Рокса 6, Бајић 6 (од 64. Вукасовић 7), Туфегџић 6, Зечевић 6.

КОЛУБАРА: Лукић 7, Јанковић 6, Рундић 6, Бркић 7, Гентић 7, Илић 6, Брајовић 7, Обрадовић 7 (од 46. Стевановић 7), Вујошевић 7 (од 62. Радовановић 7), Младеновић 6 (од 79. Синђић -), Маринковић 6.

извор:дневник