Романтичари бољи од Канаринаца


ОФК Београд одиграо још једну пријатељску утакмицу пред почетак нове сезоне. На Карабурми је савладана екипа Новог Сада. Стрелци за Романтичаре били су бивши играч Новог Сада, Туфегџић и Жеравица, док је Васиљевић погодио за Канаринце.

Повели су гости после пола сата игре не Карабурми. Након пар добрих проигравања на средини терена у прилици се нашао нападач Васиљевић и успео је да матира данас одличног Матека.

ОФК Београд је наставио да игра нападачки и након само десет минута, несмотреност одбране гостију користи брзоноги Туфегџић, који искусно матира Ристића. 

Владимир Туфегџић

Таман када се на Карабурми очекивао звиждук за крај првог дела. Романтичари одлично праве акцију за Туфегџића, којег одбрана Новог Сада руши у казненом простору.

Најстрожу казну изводи Жеравица, капитен на данашњој утакмици и на маестралан начин успева да савлада голмана гостију и да донесе вођство Романтичарима.

У другом делу играчи ОФК Београда су покушавали да угрозе гол гостију, мада је екипа Новог Сада претила. Ипак најбоље прилике су имали Алексић у 53 минуту када је искористио грешку одбране Новог Сада и Батиоха у 70 минуту када се нашао очи у очи са голманом гостију на пас Пуношевца, али је лопта отишла преко гола.

Извор:Srpskifudbal.rs