КОНТРОЛНА УТАКМИЦА: Распуцани канаринци

У првом делу мрежа Зељковића три пута се затресла, а серију голова започео је на оштар центаршут Божичића Авдић у сопствену мрежу.

Нови Сад – Омладинац 4:0 (3:0)
НОВИ САД: Стадион Детелинара, гледалаца: 200. Судија: Ербес (Нови Сад). Стрелци: Божичић у 13. Недељковић у 36. Јовановић у 38. и Вуковић у 70. минуту.

НОВИ САД: Попин, Бабић, Чобанов, Божичић, Мишан, Радоја, Видовић, Јовановић, Грујић, Недељковић. Играли су још: Калајџић, Вучковић, Вуковић, Зечевић, Василић, Илић, Бајић, Перовић, Макс, Јелић, Ненадовић.
ОМЛАДИНАЦ: Зељковић, Плеше, У. Томић, Батар, Авдић, Будимир, Бањанин, С. Томић, Ратков, Т. Самарџић, Живковић. Играли су још: Навала, Мијић, Марешчук, Н. Самарџић, Абрамовић, Ћупина, Кнежевић, Пуповац, Шатара.

Пуно добрих ствари је тренер Новог Сада Богдан Корак видео у утакмици резервиста са подручним лигашем из Степановићева. Створили су жути сијасет шанси, играли течно, постигли су четири гола, два пута погодили стативу (Василић, Макс), једном пречку Василић. У првом делу мрежа Зељковића три пута се затресла, а серију голова започео је на оштар центаршут Божичића Авдић у сопствену мрежу. Након одличног паса са Грујићем и Божичићем, Недељковић је повећао резултат, а Јовановић из слободног ударца са 25 метара уз помоћ зида повећао предност.
У наставку се само једном затресла мрежа голмана Зељковића који је у неколико наврата одлично интервенисао, али ништа није могао да учини у 70. минуту када је новајлија Вуковић топовским ударцем са преко 20 метара погодио саме рашље. И права је штета што левокрилни нападач због администрације неће моћи да конкурише за меч са Металцем.

извор:дневник