Трио од кога су многи зазирали

Овај навални трио, упамћен је као технички ненадмашан и најефикаснији део напада. Саткан од изузетних техничара и реализатора, за многе противничке екипе, представљао је "мору" у настојању да пронађу најадекватнија решења у паралисању њихове игре.

Воргић. - "Чичика" је био врстан градитеља напада, као и реализатор, са прецизним изграђеним шутом, који му је обезбеђивао место у врху најуспешнијих голгетера многих сезона. Укратко, био је универзалан нападач.

Клипа. - изразити центарфор. Рационалан, врстан шутер, са изваредним смислиом за сналажење и решења пред противничким голом. Најбољи голгетер клуба од постојања. Врхунски дриблер, при грађењу позиције за шут, његове изразите левице.

Шал. - Техничар високе класе, савршени извођач слободних удараца пред противничким головима. Већ по доласку из Осијека, његове игре су се одлично уклапале у коцепцију игре, технички дотераног клуба какав је био ФК Нови Сад. У прекидима игре дуго ће се памтити његови ударци са ефеима код постављених живих зидова противничке одбране.Такви шутеви су били његова специјалност која ће се дуго памтити.