Не дамо Морачи да нас угаси!

Борба на живот или смрт: ФК Нови Сад
Један од најстаријих клубова у земљи, Нови Сад, доживљава најтеже тренутке у историји јер је притиснут дуговима и у овом тренутку му чак прети и гашење. Према речима потпредседника клуба Ранка Ђуровића, главни кривац за тешко стање јесте Миодраг Морача, актуелни спортски директор Спартака из Суботице.

- Он је и направио те дугове, па нека их и врати. Не само да жели да нас угаси како би поново преузео клуб, него нас је и тужио и добио на суду да му исплатимо заостале плате док је био фантомски саветник клуба, у тренутку када је већ отишао у Спартак. Нећемо дозволити да угасе клуб који је основан 1921. године - наводи Ђуровић.

Како би избегли судбину Хајдука из Куле, један од челника Новог Сада апелује:
- Око 500 деце код нас тренира, не знам зашто желе да нас униште. Томислав Караџић и људи из ФСС-а добро раде, али морају да очисте репове у Војводини.
Очекујемо помоћ ФСС-а у тој борби јер када смо преузели клуб затекли смо дугове од 300.000 евра које нам је Морача оставио у наследство. Вратићемо наше дугове, али како да вратимо оно што је он направио? Па нисмо ваљда једини који дугујемо у овом тренутку, па желе да нас угасе, као што су то урадили са Хајдуком из Куле - каже он.


Ранко Ђуровић
О томе како су за трансфере играче уместо новца добијали конзерве с поврћем, Ђуровић објашњава.

- Нека нас Савез пусти да региструјемо играче и да наставимо да се боримо у Српској лиги Војводина. Срамота је шта нам је све Морача радио, па он је наместио да за играча уместо новца добијемо конзверве са поврћем, које и нису завршиле код нас, шта више да вам причам - рекао је на крају Ђуровић.

извор:ALO

0 коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.