Спас за Нови Сад? Ловрековић нови председник

Славни клуб из Српске Атине, који годинама тавори, са новом управом креће у, уверени су сви, боље дане.
Изузетно тешка ситуација у српском клупском фудбалу у последње две деценије није заобишла ни Фудбалски клуб Нови Сад, па су популарни Канаринци, некада стабилни друголигаши, доспели у четврти ранг такмичења, на жалост велико броја љубитеља фудбала из Српске Атине који овај клуб сматрају "својим".


Иако клуб тренутно дугује око 50 милиона динара, а запослени нису примили плате две године, назиру се бољи дани, пошто ће на седници Скупштине 30. јуна бити изабрано ново руководство, на челу с Томиславом Ловрековићем, познатим новосадским новинаром.
"Немамо право да ћутимо док клуб пропада, а имамо обавезу да најбоље што умемо и знамо штитимо оно што он представља и значи, у спортском и социолошком смислу. Илузорно је чекати некога, јер да су наши очеви и дедови чекали некога, не би било ни Новог Сада, ни његовог шмека, ни Радничког, ни читаве приче која је постала бренд у региону. Зато смо решили да искористимо све личне капацитете, познанства и могућности и да изложимо план опоравка, а сви који желе и могу да помогну су добродошли", каже Ловрековић.

Будући председник је, заједно са Урошем Вељовићем, покренуо иницијативу "Не дамо Нови Сад", све са циљем да се заустави пропадање славног клуба. С обзиром на то да су добили подршку градских челника, ови ентузијасти ускоро ће повести клуб ка новој ери у којој ће се, надају се они, на Детелинари опет играти препознатљив нападачки фудбал, у вишем рангу такмичења.
Извор:mozzartsport.com

0 коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.